Wednesday, July 19, 2017

Sadepäivän puuhastelua

17.7.2017


Tänä kesänä on satanut paljon. Niin paljon, että se alkaa tuntua vähintäänkin tylsältä, mutta minkäs teet. Itse olen ottanut sateisisista päivistä kaiken irti ja kunnostanut ja tuunaillut huonekaluja. Tässä niistä yksi - helppo ja nopea toteutus sadepäivänä - annetaan aurinkotuolille uusi, tyylikkäämpi ilme. 


IKEA on sadepäivinä ihan kiva vierailukohde (varsinkin, jos pitää jonottamisesta). Vaikka itse en jonottamisesta pidäkkään, otin riskin ja suuntasin Ikeaan. Tein muutamia hyviä löytöjä ja tässä niistä yksi. Rantatuoli - vain 5 euroa !  Mitä siitä, vaikka kangas ei miellyttänytkään silmää ja tuolin runkokin vaikutti vähän huteralta, on sitä joskus huonompiakin ostoksia tehty.

Kuva:Ikea

Maalasin tuolin rungon harmaalla Vintage Paint  kalkkimaalilla.  Kyseessä on tanskalainen sisustusmerkki Jeanne d'Arc Living.  Tuotteella saa aikaan kivan mattapinnan uusiinkin kalusteisiin. Maali on helppo levittää, eikä maali juurikaan valu. (Maali on kuivuttuaan hieman vaaleampi kuin märkänä). Värikartasta löytyy vaikka mitä herkullisia värejä,  mistä valita. 


Uuden kankaan kävin ostamassa Eurokankaasta. Mallina käytin tuolin kangasta. Eurokankaasta löytyi juuri oikean levyinen kangas, joten muuta ei tarvinnut tehdä, kuin ommella pienet saumakohdat molempiin päätyihin, niin että pystyin pujottamaan kapulat kankaan sisään, jotka pitävät kankaan tuolissa paikoillaan. 

Tässä vielä ennen-jälkeen kuvat. Helppo ja nopea toteuttaa - ja kaikki osaa.  


Tuulista tiistaita,

Chili


No comments:

Post a Comment