Wednesday, June 7, 2017

Lastenhuoneen muutos

7.6.2017

Monta kertaa joku kodin pikku muutos muhii pitkään vain ajatuksen tasolla, ennen kuin pääsee toteutukseen asti. Näin myös tällä kertaa, 10-vuotiaan koululaisen huone kaipasi kipeästi muutosta, huone on pieni ja olemassa olevat kalusteet saivat huoneen näyttämään entistäkin pienemmältä. Myöskään seinien värit eivät enää miellyttäneet. Alkunperin huone näytti tältä - liian isoja kalusteita ja aivan väärässä paikassa. Huneen muutos aloitettiin tyhjentämällä koko huone sekä kaapit, ylimääräiset ja rikkinäiset tavarat vietiin roskikseen tai annettiin kierrätykseen. Sen jälkeen maalitela heilumaan. Seinien väreiksi valitsin kahta eri harmaan sävyä: Tikkurilan 1967 ja K498valkaman. Suosikkisävyjäni ehdottomasti.

Muutin kalusteiden paikkaa ja huone näyttääkin heti paljon suuremmalta. Myös iso ruskea hyllykkö sai lähteä ja tilalle tuli pienempi, vaaleampi versio samasta hyllystä. 
Pulpetti on aikoinaan ostettu Tori.fi ja entisöity nykyiseen kuntoonsa.

Verhokankangas ja sängynpäädyn kangas ovat Eurokankaasta.

Jääkiekkoa harrastavan pojan kiekot ja mitalit saivat paikan itse tehdystä vaneritaulusta.


Hylly löytyi Hobby Hallista ja hauska taulu Tukholmasta. Lopputuloksesta tuli avarampi ja paljon valoisampi, vai mitä mieltä olet ? Kepeää keskiviikkoa,
Chili 

No comments:

Post a Comment